Паркот е отворен
24 часа, седум дена неделно,освен во непогодни временски услови.

Центар за посетители

РАБОТНО ВРЕМЕ

Летно време (Април– Септември)
9 am – 3,30 pm

Есен (Октомври)
9:00 am – 3:00 pm

Зимско време(Ноември– Март)
9:00 am – 3:00 pm

Е-МЕЈЛ

ТЕЛЕФОН

+38947237010

СПОДЕЛЕТЕ ГО ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

СПОДЕЛЕТЕ ГО ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

ПОРАКА