Korrik – Leja për ecje / shëtitje në pyll

Për shkak të ndalimit të pjesshëm të ecjes – shëtitje në pyll (nga 15 korriku deri më 15 gusht 2017),

për të qëndruar në NP Pelister ju duhet një leje shëtitjeje.

Ju mund të merrni leje në Zyrën Qendrore të NP Pelister në Manastir, Rruga Vienska, nr 14 (e hënë – e Premte) nga 7 e mëngjesit deri në 3 pasdite), ose të dërgoni një kërkesë përmes adresës sonë elektronike: np.pelister@yahoo .com, duke na siguruar të dhënat e mëposhtme për ju:

– Emri dhe mbiemri,

–  Numër pasaporte,

– vend nga i ke ardhur

– cilat ditë do të qëndroni në NP Pelister