Brenda Qendrës së Informacionit mund të vizitoni bibliotekën në të cilën e gjithë letërsia dhe materialet video për Parkun Kombëtar Pelister janë në dispozicion për të gjithë vizitorët. Biblioteka është e pajisur me kompjuterë laptopë që vizitorët mund t’i përdorin pa pagesë.

NA TREGONI ÇFARË MENDONI

NA KONTAKTONI

NA TREGONI ÇFARË MENDONI

NA KONTAKTONI

KOMENT