Библиотека

Во просториите на Информативниот Центар можете да ја посетите библиотеката, во која може да се најде секаков вид на литература или видео материјали поврзани со Националниот Парк Пелистер, која исто така е достапна за сите посетители. Библиотеката располага со комјутери кои корисниците можат да ги користат бесплатно.

libary1 libary4libary2    libary3