Во просториите на Информативниот Центар можете да ја посетите библиотеката, во која може да се најде секаков вид на литература или видео материјали поврзани со Националниот Парк Пелистер, која исто така е достапна за сите посетители. Библиотеката располага со комјутери кои корисниците можат да ги користат бесплатно.

СПОДЕЛЕТЕ ГО ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

СПОДЕЛЕТЕ ГО ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

ПОРАКА