Новости

Новости2020-03-19T21:52:54+00:00

НП ПЕЛИСТЕР БАРА ИНВЕСТИТОРИ ЗА ЈАВНО ПРИВАТНО ПАРТНЕРСТВО ЗА „ГОЛЕМА ЛИВАДА“ И „ЦЕНТАР ЗА ПОСЕТИТЕЛИ – МАЛОВИШТЕ“

By |март 18th, 2020|

НА ВТОРАТА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ПАРКОВИТЕ НА ДИНАРСКАТА ВЕРИГА – УСВОЕН ДОКУМЕНТОТ “BIG WIN НА ДИНАРСКАТА ВЕРИГА”

By |март 18th, 2020|

СПОДЕЛЕТЕ ГО ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

СПОДЕЛЕТЕ ГО ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

ПОРАКА