Ако имате потреба од простор за некој деловен состанок Националниот Парк Пелистер може да го овозможи и тоа за вас. Aко имате потреба од соба за состанок или пак тивко место за работа на некој ваш проект нашите деловни простори можат да бидат вистинското место за тоа. Резервирајте кај нас, за повеќе информација контактирајте со нас. Инаку за целодневно користење на салата за состаноци цената е 2.000 денари.

Капацитет на собите за состаноци

Има возможност за состанок од

4 до 25 луѓе во библиотеката

од 35 до 60 луѓе (кино варијанта) во големата сала

,во зависност од вашата потреба.

Контактирајте не

Ако имате потреба од простор за некој деловен состанок Националниот Парк Пелистер може да го овозможи и тоа за вас. Aко имате потреба од соба за состанок или пак тивко место за работа на некој ваш проект нашите деловни простори можат да бидат вистинското место за тоа. Резервирајте кај нас, за повеќе информација контактирајте со нас. Инаку за целодневно користење на салата за состаноци цената е 2.000 денари.

Капацитет на собите за состаноци

Има возможност за состанок од

4 до 25 луѓе во библиотеката

од 35 до 60 луѓе (кино варијанта) во големата сала

,во зависност од вашата потреба.

Контактирајте не

СПОДЕЛЕТЕ ГО ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

СПОДЕЛЕТЕ ГО ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

ПОРАКА