Резервации

Бидејќи специјалните програми како наставни или групни теренски патувања, залагаат припреми на парковите за пристигнување на овие големи групи на луѓе и нивната посета на одредени предели и локации, неопходно е однапред да се направат резервации.
Почнете со планирање!
Програмите брзо се пополнуваат.
Иако резервациите не се наведени на нашата веб страна, секогаш е добра идеа да се јавите однапред доколку планирате да поведете поголема група од над 10 посетители. Ако се јавите можете да одбегнете можни доцнења и разочарувања.
Националниот парк ‘Пелистер’ Ви нуди повеќе внатрешни и надворешни активности кои ќе ви загарантираат искуства полни со забава за студентите. Поминувајќи малку време за да ја разгледате нашата веб страна, ќе Ви помогне да откриете што друго можете да правите за време на Вашата посета на паркот.

Шумски предводни единици – водичи

Паркот нуди водичи – шумски предводни едници од средината на мај до средината на октомври. Програмата вклучува разговори, пешачење, прошетки,  вечерни програми и програми за деца. Проверете го распоредот за повеќе детали.
За да се заштитат природните ресурси за наредните генерации на посетители, учители и студенти, неопходно е сите образовни групи при спроведувањето на активностите да се придржуваат за правилата и прописите.
Ви благодариме за соработката.

СПОДЕЛЕТЕ ГО ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

СПОДЕЛЕТЕ ГО ВАШЕТО МИСЛЕЊЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

ПОРАКА