nppelister

About nppelister

This author has not yet filled in any details.
So far nppelister has created 126 blog entries.

НП ПЕЛИСТЕР БАРА ИНВЕСТИТОРИ ЗА ЈАВНО ПРИВАТНО ПАРТНЕРСТВО ЗА „ГОЛЕМА ЛИВАДА“ И „ЦЕНТАР ЗА ПОСЕТИТЕЛИ – МАЛОВИШТЕ“

НА ВТОРАТА МЕЃУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ПАРКОВИТЕ НА ДИНАРСКАТА ВЕРИГА – УСВОЕН ДОКУМЕНТОТ “BIG WIN НА ДИНАРСКАТА ВЕРИГА”

Будва, 6 Декември 2013 г. – Заврши Втората меѓународна конференција на Парковите на Динарската верига

ВМРЕЖУВАЊЕ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПАРКОВИ ВО „ДИНАРСКА ВЕРИГА“

Проектот “Националнитепаркови на Динарскaта верига” – во посета на Македонија. Во вторникот вечер (2012/09/19)