REZERVIMIN

Për shkak se programet speciale si udhëtimet në terren në klasë ose në grupe kërkojnë që parku të përgatitet për mbërritjen e një grupi të madh dhe të sigurojë që studentët kanë mundësi të hyjnë në zona të veçanta të sitit, zakonisht është e nevojshme të bëhen rezervime paraprakisht. Filloni planifikimin tuaj herët! Programet mund të plotësohen shpejt. Edhe nëse nuk përmendet asnjë rezervim i kërkuar në uebfaqen e parkut, është gjithmonë një ide e mirë të thërrisni përpara nëse po sjellni grupe më të mëdha se dhjetë vizitorë. Duke thirrur përpara, ju mund të shmangni zhgënjimin dhe vonesat e mundshme. Parku Kombëtar Pelister ofron mjaft aktivitete të brendshme dhe të jashtme që mund të ofrojnë një përvojë argëtuese të të mësuarit për studentët tuaj. Duke marrë pak kohë për të eksploruar këtë faqe interneti do t’ju ndihmojë të zbuloni gjëra të tjera për të bërë gjatë vizitës tuaj në park

PROGRAMET E UDHËHEQURA NGA RANGER

Parku ofron programe të drejtuara nga ranger nga mesi i majit deri në mes të tetorit. Programet përfshijnë bisedime, shëtitje, ecje, lundrime me varka, programe në mbrëmje dhe programe për fëmijë. Kontrolloni orarin e ngjarjeve për detaje. Për të mbrojtur burimet e parkut për gjeneratat e ardhshme të vizitorëve, arsimtarëve dhe studentëve, ne po kërkojmë që të gjitha grupet arsimore që kryejnë aktivitete në park të zbatojnë rregullat dhe rregulloret. Ju faleminderit shumë për bashkëpunimin tuaj

NA TREGONI ÇFARË MENDONI

NA KONTAKTONI

NA TREGONI ÇFARË MENDONI

NA KONTAKTONI

KOMENT